088-898-1111
Open Chat.
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start

CPR AED TRAINGING อบรมการช่วยชีวิตขั้นพื้นฐานสำหรับประชาชนทั่วไป The1Derland

CPR AED TRAINGING อบรมการช่วยชีวิตขั้นพื้นฐานสำหรับประชาชนทั่วไป The1Derland

CPR AED TRAINGING อบรมการช่วยชีวิตขั้นพื้นฐานสำหรับประชาชนทั่วไป The1Derland

อบรมโดย คณะกรรมการมาตรฐานการช่วยชีวิต สมาคมแพทย์โรคหัวใจแห่งประเทศไทยในพระบรมราชูปถัมภ์
พร้อมรับประกาศนียบัตรจาก American Heart Association 

12:00-12:05

Lesson 1: Course Introduction (5 min)

12:05-13:00

Lesson 2: Adult CPR (55 min)

Part I: Scene Safety and Assessment
Part II: Chest Compressions
Part III: Giving Breaths (Mouth-to-Mouth) Part IV: Giving Breaths (With a Mask)

13:00-13:15

Lesson 3: Use an AED (Adult) (15 min)

Part I: AED
Part II: Putting It All Together

13:15-13:17

Lesson 4: Help From Others (2 min)

13:17-13:19

Lesson 5: Adult CPR AED Summary (2 min)

13:19-13:39

Lesson 6: Adult CPR and AED Skills Test (20 min)

13:39-13:44

Lesson 7: Naloxone (5 min)

13:44-13:48

Lesson 8: Adult Choking (4 min)

13:48-14:03

Break (15 min)

14:03-14:07

Lesson 1: Child CPR AED Introduction (4 min)

14:07-14:52

Lesson 2: Child CPR (45 min)

Part I: Scene Safety and Assessment
Part II: Chest Compressions
Part III: Giving Breaths (Mouth-to-Mouth) Part IV: Giving Breaths (With a Mask)

14:52-15:10

Lesson 3: Use an AED (Child) (18 min)

Part I: AED
Part II: Putting It All Together

15:10-15:12

Lesson 4: Help From Others (2 min)

15:12-15:14

Lesson 5: Child CPR AED Summary (2 min)

15:14-15:26

Lesson 6: Child CPR Skills Test (12 min)

15:26-15:30

Lesson 7: Child Choking (4 min)

15:30-15:32

Lesson 1: Infant CPR Introduction (2 min)

15:30-16:02

Lesson 2: Infant CPR (32 min)

Part I: Scene Safety and Assessment
Part II: Chest Compressions
Part III: Giving Breaths (Mouth-to-Mouth) Part IV: Giving Breaths (With a Mask) Part V: Putting It All Together

16:02-16:04

Lesson 3: Infant CPR Summary (2 min)

16:04-16:16

Lesson 4: Infant CPR Skills Test (12 min)

16:16-16:21

Lesson 5: Infant Choking (5 min)

16:21-16:23

Lesson 6: Course Conclusion (2 min)

 

Share This

Comments